Nordlysbyen STK – treningstilbud

Nordlysbyen STK er en klubb for både bredde og topp med et klubbtilbud under stadig utvikling. Vi har tilbud til alle aldre og alle nivåer under kyndig veiledning fra utdannede trenere og instruktører. Som fersk klubb har vi et spesielt mål om å utvikle et levende miljø hvor de yngste er i fokus, opplever trygghet og har det gøy. Over 200 medlemmer har i 2016 benyttet seg av våre tilbud.

Svømming er en ypperlig innendørs aktivitet spesielt i vinterens mørkeste måneder. Har du et barn som vil lære å svømme eller har svømt tidligere, er du ungdom/voksen og vil trene svømming eller triatlon sammen med andre voksne – ta kontakt med oss for mer info, vi har plass til deg nå!

Vi er også interessert i deg som ønsker å være med å videreutvikle klubben som instruktør, trener, ressursperson eller annen form for støttespiller. Vi kan kontaktes på post@nordlysbyenstk.no eller gjennom melding på Facebook.

 

Treningstilbud