Medlem i Nordlysbyen STK

Hvem skal være medlem

Alle som driver med organisert idrett i regi av Norges Idrettsforbund (NIF) må være knyttet til et idrettslag. Dette gjelder om det er trening, konkurranser eller stevner. Alle som deltar i aktiviteter eller representerer Nordlysbyen STK skal være medlemmer.

Alle barn som er tilsluttet Nordlysbyen STK ved sitt medlemskap er kollektivt forsikret gjennom Norges idrettsforbund. Denne ordningen gjelder til og med det året de fyller 12 år. Forsikringen også for trenere, ledere og dommere når disse sammen med utøvere gjennomfører organisert trening/ øvelse og konkurranse.

Medlemskontingent

For å være medlem i et idrettslag må du betale medlemskontingent. Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet og betales forskuddsvis. Kontingenten skal betales for hvert enkelt medlem.

Enkeltmedlemskap: kr 100,- pr år

Slik blir du medlem

Nordlysbyen STK bruker Min Idrett og KlubbAdmin fra Norges Idrettsforbund til administrasjon av medlemskap. Dette betyr at du må ha din egen brukerkonto på minidrett.nif.no for å bli medlem hos oss.

Se video for hvordan du registerer deg her:

Dersom du allerede har en brukerkonto på minidrett.nif.no trenger du bare å logge inn.

Når du har registrert deg og logget inn på Min Idrett kan du søke om medlemskap i Nordlysbyen STK på følgende måte:

  • Velg menypunktet Medlemskap
  • Klikk Finn ny klubb
  • Skriv «Nordlysbyen Svømme- og Triatlonklubb » under Klubbnavn og klikk Søk
  • Velg Nordlysbyen Svømme- og Triatlonklubb fra resultatene som dukker opp
  • Klikk Send søknad i feltet til høyre for å sende søknad om medlemskap

Ønsker du / din familie å bli medlem og trenger hjelp til registreringen, send e-post til post@nordlysbyenstk.no og vi hjelper deg/dere.

Treningsavgift 2017

MEDLEY og REKRUTT (svømming): kr 150,- pr måned

ELITE (svømming): kr 250,- pr måned

Voksentrening: kr 100,- pr måned

For barn og unge under 18 år er det gratis inngang i Nordlysbadet når det er trening. De som benytter gratis inngang må forlate bassengområdet når treninga er ferdig. Hvis man ønsker å være igjen i bassenget etter trening må man kjøpe billett eller årskort. Alle barn under 10 år må være i følge med svømmedyktig voksen som følger barnet frem til treningen begynner. Alle som benytter seg av Nordlysbadet plikter til å følge badets ordensregler.

Alle over 18 år betaler inngang i Nordlysbadet.